×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 

 

بسمه تعالی

توافق نامه دسترسی به داده سیستم ثبت آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق کرونر قلب

ماده 1- طرفین توافق نامه

این توافق نامه بین آقا/ خانم ......................................  به شماره ملی ............................................... به عنوان مجری اصلی (پژوهشگر اصلی) طرح با عنوان ........................................................................................... و کد پژوهان ................................................. به نشانی ............................................................................................و شماره تلفن............. ............................................. با مدیر اصلی سیستم ثبت آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق کرونر قلب، آقای دکتر محمد حاجی آقاجانی منعقد می‌گردد. طرفین با امضاء این توافق نامه خود را ملزم و متعهد به رعایت اجرای کامل و تمام مفاد آن می دانند. این توافق نامه از تاریخ تعیین شده در این توافق نامه قابل استناد بوده و جزئیات آن به شرح ذیل می‌باشد.

 

ماده 2- موضوع توافق نامه

دسترسی به داده های مورد نیاز از سیستم ثبت آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق کرونر قلب به منظور استفاده  در چارچوب پروپوزال تایید شده توسط شورا پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق

 

ماده 3 نظارت مطالعه

نظارت بر حسن اجرای تعهدات موضوع این قرارداد به عهده مسئول کنترل کیفی سیستم ثبت ، خانم نیلوفر طاهرپور می‌باشد و مجری ملزم است تعهدات خویش را تحت نظارت ایشان به انجام رساند.

 

ماده 4- تعهدات مدیر اصلی سیستم ثبت

مدیر سیستم ثبت موظف به انجام موارد ذیل می باشند:

1. واگذار نمودن اطلاعات مورد نیاز پژوهشگر طبق طرح تایید شده

2.  نظارت بر حسن انجام پژوهش و تعهدات پژوهشگر

3. مشاوره در شناسایی متغیرها و تحلیل داده

4.کمک در تهیه و ویرایش پیش نویس مقاله

5.  تایید نسخه نهایی مقاله

 

ماده 5- تعهدات مجری (پژوهشگر) اصلی طرح:

1.  پژوهشگر موظف است خلاصه  طرح تحقیقاتی (پیش پروپوزال)  را به همراه اسامی همکاران پیشنهادی خود  در حضور مدیران سیستم ثبت آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق کرونر قلب (آقای دکتر محمد حاجی آقاجانی و آقای دکتر محمد سیستانی‌زاد)، ارائه و در صورت پذیرش آن ،  در مدت یک ماه پروپوزال را تکمیل و جهت بررسی در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق ثبت نماید.

تبصره: در صورتی که طرح مذکور در قالب پایان نامه باشد، پژوهشگر موظف است تایید پروپوزال پایان نامه را از گروه آموزشی مربوطه اخذ کند و بعد از اخذ کد اخلاق پایان نامه پروپوزال را به عنوان " طرح مستخرج از پایان نامه"( با ذکر طرح مبتنی از سیستم ثبت، تحت عنوان "سیستم ثبت آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق کرونر قلب" در قسمت چکیده طرح در سامانه پژوهان) جهت بررسی در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق، مطرح نماید.

2. استفاده  از داده ها و نمونه ها به طرح مصوب که برای آن در نظر گرفته شده است، محدود می شود و نباید برای طرح‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بر این اساس دستیابی به داده ها و نمونه ها توسط شخص ثالث امکان پذیر نمی‌باشد.

3. پژوهشگر متعهد است که اخلاق در پژوهش  را در همه جنبه ها رعایت نماید.

4. بر اساس راهنمای کشوری اخلاق در انتشار آثار پژوهشی که برگرفته از قوانین Journal Editors می باشد، فردی نویسنده یک مقاله محسوب می شود که چهار شرط نویسندگی را به طور هم زمان دارا باشد.

تبصرهشروط نویسندگی به شرح ذیل می باشد:

شرط های یک و دو دارای زیر مجموعه هایی هستند که بین آنها عبارت "یا" وجود دارد که نشان دهنده این امر است که دارا بودن هر یک از آنها جهت حصول شرط های یک یا دو کفایت می کنندبین شرط های اصلی یک تا  چهار  عبارت "و" وجود دارد که تأکید می کند نویسنده مقاله باید هر چهار شرط یک و دو و سه و چهار را به صورت هم زمان دارا باشد:

شرط یک : فرد باید همکاری مؤثر و قابل توجهی در حداقل یکی از زیرمجموعه ‌های زیر داشته باشد:

الف: ارائه ایده پژوهشی یا ب: طراحی مطالعه یا ج: جمع آوری داده ها یا  د: آنالیز و تفسیر داده ها

شرط دو: فرد باید در نوشتن نسخه اولیه دست نوشته و یا در بازبینی و مرور نقادانه آن همکاری کند، به گونه ای که متن از لحاظ محتوای علمی دستخوش تغییر و تکامل شود. واضح است افرادی واجد این شرط می شوند که صلاحیت علمی لازم برای مرور نقادانه را بر اساس تجربه علمی و سابقه تحصیلی یا کاری خود داشته باشند.

شرط سه: فرد باید نسخه نهایی دست نوشته را قبل از انتشار مطالعه و آن را تأیید کرده باشد.

شرط چهار:  فرد باید مسؤولیت پاسخگویی در مقابل کلیه جنبه های انجام پژوهش منجر به مقاله از جمله مسئولیت رعایت دستورالعمل ها و راهنماهای عمومی و اختصاصی اخالق در پژوهش مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طراحی، انجام و انتشار مقاله را بپذیرد، به گونه ای که بتواند به کلیه سؤال های مطرح شده در مورد صحت محتوای پژوهش و نوشتار آن پاسخ دهدفرد باید یا خود مراحل گوناگون کار را با رعایت استانداردهای علمی، فنی و اخلاقی انجام داده باشد و یا از درستکاری و توانمندی علمی کسانی که مراحل مختلف کار را انجام داده اند اطمینان خاطر داشته باشد.

5. حذف نام فرد یا افرادی که شرایط چهارگانه نویسندگی مقاله را دارا باشند از لیست نویسندگان (نویسنده پنهان) ممنوع است.

6. اضافه کردن نام فرد  یا افرادی که شرایط چهارگانه نویسندگی را دارا نیستند،  در لیست نویسندگان  (نویسنده مهمان) ممنوع است.

7.  در صورت عدم همکاری هر یک از نویسندگان، پژوهشگر موظف است این موضوع را به صورت کتبی به اطلاع معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق ( آقای دکتر محمد سیستانی‌زاد) برساند.

8. از کلیه افرادی که در حمایت، طراحی، اجرا، نوشتن یا سایر مراحل تحقیق و پژوهش همکاری داشته اند ولی همه چهار شرط لازم جهت نویسندگی را دارا نمی‌باشند،  باید در قسمت "تقدیر و تشکر" مقاله سپاسگزاری شود.

تبصره: پژوهشگر موظف است که در قسمت تقدیر و تشکر مقاله (acknowledgment) متن استاندارد معاونت تحقیقات دانشگاه را به زبان فارسی یا انگلیسی ذکر کنند.

متن استاندارد:

This article is taken from the disease registry, titled “Coronary Angiography and Angioplasty Registry (CAAR)” and code number “IR.SBMU.RETECH.REC.1400.256 “that was supported by the deputy of research and technology in Shahid Beheshti University of Medical Sciences (https://dregistry.sbmu.ac.ir/).

9.  در صورتی که طرح به صورت پایان نامه باشد تصمیم در مورد ترتیب نویسندگان  توسط مجری  اصلی طرح تحقیقاتی مصوب گرفته خواهد شد.

10. در صورتی که نتیجه کار به صورت پایان نامه دانشجوئی باشد، الزام است که نام دانشجو به عنوان نویسنده اول ذکر شود و استاد یا یکی از اساتید راهنما در جایگاه نویسنده مسئول قرار گیرند.

11. پژوهشگر موظف است  از زمان تایید طرح بطور ماهیانه مراحل انجام کار (آنالیز، نگارش، ویرایش و سابمیت و...  ) را به مسئول کنترل کیفی سیستم ثبت (خانم نیلوفر طاهرپور) گزارش دهد.

12.  با گذشت 6  ماه از تایید طرح در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق ، پژوهشگر بایستی ایمیل سابمیت مقاله یا حداقل درفت اولیه مقاله یا گزارش اول طرح  را به تیم پژوهش  ارسال نماید. در غیر این صورت بنا را بر عدم تمایل نویسنده به اتمام تعهدات گذاشته و با اطلاع به نویسنده گرامی عنوان می تواند به متقاضی دیگری واگذار گردد.

13.  اگر به هر دلیلی در مدت تعیین شده کار به اتمام نرسد مجری موظف است با ذکر دلیل تقاضای تمدید استفاده از اطلاعات (data)  را به مجریان مطالعه ارایه نماید.

14. نسخه نهایی مقاله و گزارش نهایی طرح باید مورد تایید تیم پژوهش و مسئول کنترل کیفی مطالعه قرار گیرد.

15. نویسندگان در صورتیکه شاخص جدیدی با استفاده از دیتای  مطالعه بسازند باید قبل از آنالیز نهایی برای تایید صحت ساخت شاخص، شاخص ساخته شده و فرمول آن را به مجریان مطالعه و خصوصا متخصص آن ارائه دهند.

تبصره: پژوهشگر موظف است که شاخص‌ها را مطابق تعاریف استاندارد موجود در مقاله پروتکل رجیستری آماده نماید و در روش کار پروپوزال و مقاله خود به مقاله چاپ شده تحت عنوان "پروتکل سیستم ثبت آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق کرونر قلب" ارجاع علمی داشته باشد.

ارجاع علمی به مقاله پروتکل سیستم ثبت:

Aghajani MH, Sadeghi R, Mahjoob MP, Heidari A, Omidi F, Sistanizad M, Pourhoseingholi A, Nazari SS, Yousefifard M, Miri R, Taherpour N. The Coronary Angiography and Angioplasty Registry (CAAR) in Iran: Registry Protocol and Results of the Pilot Study. Medical Journal of the Islamic Republic of Iran. 2024 Jul 15;38:80

16.  با توجه به درخواست معاونت تحقیقات و فناوری مبنی بر ارائه خالصه سیاستی و پادکست طرح های تحقیقاتی مصوب، نویسنده متقاضی موظف است بعد از چاپ مقاله یک خلاصه سیاستی یا یک پادکست 2 - 3 دقیقه ای از نتایج مطالعه خود را تهیه و به مجریان مطالعه ارائه دهد.

این توافق نامه در 5 ماده و 5 صفحه به زبان فارسی و در سه نسخه تنظیم گردیده و کلیه نسخه های آن دارای اعتبار یکسان و برابر می باشد.

                        

                         

 

                        

 

 

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست