• تاریخ انتشار : 1398/06/30 - 08:59
واحد ثبت بیماری ها:

برگزاری کارگاه ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت- مرکز تحقیقات چشم

کارگاه ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت با حضور اعضای هیئت علمی، کارشناسان مراکز و دکتر اعتماد مسئول واحد ثبت بیماری های معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه، دردو جلسه در روزهای پنج شنبه 21 و 28 شهریور ماه در مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید. مدرسین کارگاه، جناب آقای دکتر اعتماد، دکتر هاشمی، دکتر پناهی و خانم دکتر صباغی و خانم فلاح بودند. در ابتدا بحث ضرورت راه اندازی برنامه های ثبت مطرح شد و برنامه های ثبت در حال اجرا توسط دانشگاه معرفی شدند. سپس در رابطه با کلیات ثبت بیماری ها و جایگاه آن در پیشبرد اهداف درمانی و پژوهشی صحبت شد. در ادامه در خصوص نحوه نگارش پروپوزال برنامه ثبت، منابع اطلاعاتی و قابلیت اتصال آن ها، نظارت و کنترل کیفیت داده ها، سیستم های کدگذاری بین المللی و نرم افزارها توضیحاتی ارائه شد. در انتها فرآیند ثبت، استقرار و پایش برنامه های ثبت در دانشگاه به طور کامل توضیح داده شد. همچنین در پایان هر بخش، کارگروهی متناسب با مطالب گفته شده، توسط شرکت کنندگان و با نظارت مدرسین انجام و ارائه شد.

• گروه خبری : اخبار عمومی